Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις προγραμματικής συμφωνίας με ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζει ο Κουβέλης

Διευκρινήσεις έδωσε ο Φώτης Κουβελης αναφορικά με τα περί συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο μίας κυβέρνησης της αριστεράς, φημολογία που προέκυψε με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

Μιλώντας κατά την παρουσίαση της πρότασης νόμου του κόμματός του για το πολιτικό χρήμα, και απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προγραμματικής συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε:

«Η ΔΗΜΑΡ διαφωνεί με την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική και με τα όσα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, κι έτσι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις προγραμματικής συνεργασίας ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον. Εάν προκύψουν στο μέλλον τότε θα δούμε».

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αναδείχθηκαν δηλώσεις του στο Action24, ο κ. Κουβέλης απηύθυνε έκκληση να καταγράφονται όσα λέει και όχι να αναδεικνύονται ερμηνείες.

Υπενθυμίζεται πως, μιλώντας στο Action24, ο κ. Κουβέλης σημείωσε πως δεν απορρίπτει κυβέρνηση συνεργασίας της αριστεράς, προσθέτοντας πως η χώρα μας χρειάζεται κυβερνήσεις συνεργασίας, που θα είναι όμως «ουσιαστικά συνεργατικές κυβερνήσεις».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ