Νέα επίθεση Μουλόπουλου σε Τατσόπουλο: Πέτρο τέρμα οι μ@#&κιες

Νέα επίθεση στον Πέτρο Τατσόπουλο εξαπολύει με άρθρο του ο πρόεδρος της εφημερίδας Αυγή Βασίλης Μουλόπουλος, αναγνωρίζοντας μεν ότι η φράση "είμαστε όλοι χρυσαυγίτες" δεν ανήκει στον κ. Τατσόπουλο υπενθυμίζοντας δε, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε υπερασπιστεί τη Λένα Διβάνη όταν χαρακτήρισε τον νεαρό, ο οποίος σκοτώθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ, "τζαμπατζή"».

Το άρθρο προκάλεσε την απάντηση του κ. Τατσόπουλου.

Το άρθρο αναλυτικά:

«Επειδή η αλήθεια είναι πάντα επαναστατική, οφείλω να επανορθώσω: Ο κ. Τατσόπουλος δεν είπε τη φράση "είμαστε όλοι χρυσαυγίτες". Ο κ. Βαλλιανάτος την είπε. Ο κ. Τατσόπουλος απλώς την υπερασπίστηκε. Όπως υπερασπίστηκε την κυρία Λένα Διβάνη όταν χαρακτήρισε τον 19χρονο νεαρό, ο οποίος σκοτώθηκε σε έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ, "τζαμπατζή"».

»Η Λένα Διβάνη", γράφει ο Πέτρος, που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, "χρησιμοποίησε μία λάθος λέξη τη λάθος στιγμή. Οι αγαπημένοι μας συμπολίτες, που δεν κάνουν ποτέ λάθος, άτεγκτοι και αψεγάδιαστοι, έσπευσαν να τη λιντσάρουν. Εδώ και μερικές ώρες δεν είναι ούτε συγγραφέας ούτε πανεπιστημιακός ούτε τίποτε. Είναι η Λάθος Λέξη. Ελλάδα 2013. Το πανηγύρι της μοχθηρίας".»

»Και εδώ θα συμφωνήσω με τον κ. Τατσόπουλο: Πέτρο, τέρμα οι μ...κίες.»


Βασίλης Μουλόπουλος»

«Ο Μουλόπουλος ψελλίζει
μισή επανόρθωση στη σημερινή "Αυγή". Κρίμα, Βασίλη. Όπως λένε και στα χωριά μας: Too little, too late» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσω του προφίλ του στο Facebook.

Βολές κατά ριπάς εναντίον του Βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε για την επίθεση του προέδρου της εφημερίδας Αυγή στον Πέτρο Τατσόπουλο, αλλά και για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής.

«Ο Αλέξης Τσίπρας
, που φέρεται ως ο μεγαλύτερος πολέμιος της διαπλοκής των μέσων ενημέρωσης, το 2009 έβαλε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του τον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο, πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ και αρχισυντάκτη του πολιτικού ρεπορτάζ στο Βήμα... Πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΔΟΛ ήταν ο Βασίλης Μουλόπουλος, αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ - εκτελεστής της πολιτικής του γραμμής. Επί δεκαετίες οικογενειακώς απολάμβανε την εξουσία και τη διαπλοκή δεν ντρεπόταν να εκτελεί τις εντολές της διαπλοκής» δήλωσε στο μεταξύ η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή αναφερόμενη στον πρόεδρο της Αυγής, κάνοντας μάλιστα λόγο για αμνησία του Αλεξη Τσίπρα.

Για θέματα καλύτερης λειτουργίας του κόμματος, συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Στα θέματα "καλύτερης λειτουργίας" αναμένεται να συμπεριληφθεί όμως και η στάση του κ. Τατσόπουλου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ