Καμμένος: Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι ψήφος για μία κυβέρνηση που εξαπάτησε το λαό

Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ απορρίφθηκε με 153 ψήφους εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, σε σύνολο 294 ψηφισάντων. Στον αντίποδα, 124 βουλευτές ψήφισαν υπέρ της πρότασης μομφής.

Η ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση είναι μία απόφαση μεταξύ μίας πολιτικής που οδηγεί στην ύφεση και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού και μίας κυβέρνησης που θα «διαγράψει το χρέος» και θα «καταγγείλει τα αντισυνταγματικά μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «εξαπάτησε τον ελληνικό λαό», καθώς δεν υλοποίησε τις υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης του Μνημονίου.

Έκανε λόγο παράλληλα για μία κυβέρνηση «διαπλοκής, όπου ο ένας καλύπτει τον άλλον».

Ο κ. Καμμένος επέρριψε μάλιστα ευθύνες στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο, κατηγορώντας τους ότι συνιστούν «προσωπικό πρόβλημα».

Τέλος, απευθυνόμενος στην Ολομέλεια, ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως όποιος ψηφίσει υπέρ της κυβέρνησης δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη «δήμευση της ακίνητης περιουσίας του ελληνικού λαού».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ