Κλείσιμο

Πάγκαλος: Καλός ηθοποιός ο Τσίπρας αλλά πως θα πάει στην Κομισιόν με τέτοια άθλια αγγλικά;

«Καλό ηθοποιό που ενσαρκώνει επιτυχώς έναν ρόλο, εν προκειμένω αυτόν του πολιτικού που κάνει την επιλογή της συμμετοχής της χώρας του στην Ευρωζώνη με όραμα όμως να την αλλάξει εκ των έσω», χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο Θόδωρος Πάγκαλος, στο Βήμα FM.

Αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή ομιλία Τσίπρα, στο Πανεπιστήμιο του Όστιν στο Τέξας, ο κ. Πάγκαλος είπε – αναφερόμενος στην φράση του κ Τσίπρα ότι πως δεν τίθεται θέμα εξόδου από την Ευρωζώνη αλλά και πως την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι Έλληνες πεινάνε - τόνισε πως “δεν μπορείς να λες ότι στην Ελλάδα πεινάνε, είναι λογικό πάντως, για έναν άνθρωπο της Αριστεράς, να ενδιαφέρεται για ένα μέρος των Ελλήνων που βρίσκονται στο περιθώριο, με ενδεχόμενα προβλήματα ακόμα και επισιτισμού”.

“Να δούμε όμως τώρα τι θα κάνουν οι συνιστώσες που έχουν δώσει επί χρόνια αγώνες για έξοδο της χώρας από το ευρώ”, είπε ακόμα, σημειώνοντας πως “ο Αλέξης Τσίπρας περνάει τον κόσμο για ηλίθιους.

Χαρακτήρισε πρωτότυπη τη θέση της Αριστεράς και του Τσίπρα περί κατάργησης των φόρων επί της ιδιοκτησίας ακινήτων, λέγοντας πως με αυτές τις θέσεις ο κ. Τσίπρας κατοχυρώνει έτι περαιτέρω τον χαρακτηρισμό του ως “δημαγωγού και συλλέκτη ψήφων, ψηφοθήρα”, ιδίως τώρα που είναι υποψήφιος για τη θέση του Μπαρόζο.

Σχολιάζοντας την προφορά του κ. Τσίπρα στην Αγγλική γλώσσα είπε: “Πώς θα πάρει τη θέση του Μπαρόζο με αυτά τα άθλια Αγγλικά που μιλάει... Μέχρι και για κλέπτοκρατς είπε. Σέβομαι την προσπάθεια να περάσει ελληνικές λέξεις. Εξάλλου και ο Ζολώτας παλιότερα μίλησε με ελληνικές λέξεις στα Αγγλικά”.
Πηγή: skai.gr