Κεδίκογλου: Κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ να ενοχλείται που η ηγεσία ΧΑ είναι φυλακή

Σκληρή απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη προφυλάκιση στελεχών της Χρυσής Αυγής έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Τα λόγια περιττεύουν, μπροστά στο κατάντημα του ΣΥΡΙΖΑ να ενοχλείται που η ηγεσία της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή…», σχολίασε χαρακτηριστικά, μέσω ανακοίνωσης, ο κ. Κεδίκογλου.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε σημειώσει πως «φυσικά υπήρξε μία έκπληξη» του πρωθυπουργού όσον αφορά τη μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου, επισημαίνοντας ωστόσο πως η θέση του Μαξίμου είναι πως «η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να επιτελέσει το έργο της».

Υπενθυμίζεται πως στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «πλεόνασμα επικοινωνιακής διαχείρισης» προκειμένου να καλυφθεί η «μακροχρόνια αδράνειά» της κυβέρνησης, καταγγέλλοντας παράλληλα «εξαιρετική προχειρότητα» στο χειρισμό της όλης υπόθεσης και αποποίηση ευθυνών από την πλευρά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ