Σαμαράς: Αν είσαι ρατσιστής και πιστεύεις στη βία θα βρεις τον ελληνικό λαό μπροστά σου

Το μήνυμα ότι όσοι πιστεύουν στη βία και είναι ρατσιστές θα βρουν τελικά μπροστά τους τον ελληνικό λαό έστειλε από τη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αναφερόμενος στις εξελίξεις γύρω από τη Χρυσή Αυγή.

«Δεν έχεις δικαίωμα να μισείς τον άλλο, να πιστεύεις στη βία, να είσαι ρατσιστής να προωθείς την ακρότητα. Γιατί τότε θα βρεις απέναντί σου τους Έλληνες, όπως έγινε τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας πως «σαν πρωθυπουργός, με ενδιαφέρει η ενότητα».

Μιλώντας έπειτα από τον εκκλησιασμό στο ναό του Αγίου Νικολάου στη Νέα Υόρκη, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στην πορεία της οικονομίας, σημειώνοντας πως ο ελληνικός λαός «με υπερηφάνεια και σοβαρότητα πέρασε τα δύσκολα.

»Κανείς δεν μιλά πια για Grexit. Η Ελλάδα θα είναι παράδειγμα για όλη την Ευρώπη», συνέχισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας την αντίθεση με την «πίκρα» που «γεύθηκε» ο λαός ακούγοντας «μιλούν για έξοδο της χώρας από το ευρώ, να νιώθει ότι ήτταται σε όλα τα μέτωπα της οικονομίας».

Ο κ. Σαμαράς, έκλεισε τις επισημάνσεις του απευθύνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, ότι μια νέα εποχή ευημερίας ξεκινά για την χώρα.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ