Μηταράκης: Η Χρυσή Αυγή αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία μας

Ως κίνδυνο για τη δημοκρατία χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα ραγδαία γεγονότα που ακολούθησαν.

«Όλοι κατάλαβαν τι σημαίνει ναζιστική οργάνωση, εγκληματική οργάνωση που αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία μας, κινούμαστε γρήγορα για να μην υπάρχουν σταγονίδια αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς» σημείωσε, αναφερόμενος στη στάση της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση είχε ξεκάθαρη στάση όσον αφορά τη ΧΑ, και η ΝΔ πήρε ξεκάθαρη θέση προεκλογικά» διευκρίνισε ο κ. Μηταράκης.

Οικονομία

Για την οικονομία, τόνισε ότι «πάει καλύτερα, όχι όσο καλά θα θέλαμε, αλλά υπάρχει οριακή μείωση της ανεργίας με επενδύσεις σε τρία κύματα».

«Στο πρώτο κύμα είχαμε επενδύσεις στον χρηματοοικονομικό τομέα, ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος, στο δεύτερο επενδύσεις σε υφιστάμενες εταιρείες και ιδιωτικοποιήσεις όπως του ΟΠΑΠ. Με το τρίτο κύμα να μπει μπουλντόζα, σήμερα ανακοινώνουμε επενδύσεις άνω του 1 δισ. ευρώ στον τουρισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός. «Χτίζουμε ροή έργων, έρχονται έργα» παρατήρησε.

Ο κ. Μηταράκης χαρακτήρισε τον ΤΑΠ ως τη μεγαλύτερη επένδυση, (...) και ένα πολύ μεγάλο έργο υποδομής, ενώ για τη Βιοχάλκο τόνισε ότι δεν φεύγει από την Ελλάδα, και η μετοχή της παραμένει στο ΧΑ.

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ