Κυριαζίδης: Ο Παύλος Φύσσας με τη θυσία του προσέφερε στη Δημοκρατία

«Κλαρινογαμπρό» χαρακτήρισε τον Ηλία Κασιδιάρη, «πολιτική τσατσά» την Ελένη Ζαρούλια και εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Δημήτρης Κυριαζίδης.

Μιλώντας στο Bήμα FM ο κ. Κυριαζίδης είπε ότι υπήρξε τεράστια ανοχή προς τη Χρυσή Αυγή από όλα τα κόμματα και υποστήριξε ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής «δεν είναι θέμα Αστυνομίας».

«Έχοντας τα δεδομένα από την προηγούμενη ιδιότητά μου, την αστυνομική, και βεβαίως γνωρίζοντας τι πρεσβεύουν τα φασιστικά (ιδεώδη) κτλ., βάζοντας κάτω τον τρόπο λειτουργίας τους, όχι δύσκολα κανείς οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση και συμμορία» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Προσέθεσε πως «δεν είναι θέμα Αστυνομίας. Και δεν προτρέχω να υποστηρίξω. Η ΕΛΑΣ είναι εκτελεστικό όργανο. Ο υπουργός προΐσταται πολιτικά, αλλά αυτά τα ζητήματα έχουν μια πολιτική χροιά και επειδή μπορεί να δοθεί μια διάσταση πολιτικής δίωξης, πρέπει να υπάρξει μια κοινή παραδοχή από όλα τα κόμματα που συγκαταλέγονται στο δημοκρατικό και συνταγματικό τόξο: ότι υπήρξε τεράστια ανοχή... Είδαμε αυτήν την πολιτική τσατσά π.χ. να μπαίνει σε οικογενειακά ζητήματα με το παιδί του αντιπροέδρου της Βουλής, του κ. Δραγασάκη. Ή αυτόν τον κλαρινογαμπρό, τον κ. Κασιδιάρη, να αναφέρεται με ύβρεις κατά βουλευτών και κανείς να μην αντιδρά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κυριαζίδης.

Ο κ. Κυριαζίδης χαρακτήρισε «εγερτήριο» τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, λέγοντας ότι η θυσία του δε θα πάει χαμένη. 

«Ο Παύλος Φύσσας προσέφερε στη Δημοκρατία, παρότι αφαιρέθηκε η ζωή του και θρηνεί η οικογένειά του. Είναι όμως ένα εγερτήριο μήπως και ξυπνήσει το πολιτικό σύστημα και αντιληφθεί αυτή την πραγματικότητα και πού οδηγούμαστε... Όσο πιο γρήγορα υπάρξουν μέτρα, τόσο το καλύτερο» είπε.

Τέλος χαρακτήρισε τους χρυσαυγίτες «θρασύδειλα ανθρωπάκια» λέγοντας «είδατε με πόση ευκολία αυτός ο κλαρινογαμπρός "έδωσε" στην ψύχρα το δολοφόνο. Τον πούλησε. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ξαναγίνει αυτό, γιατί είναι θρασύδειλα ανθρωπάκια».
Πηγή: skai.gr