Κουτσούμπας: Να πετάξουμε έξω τους νεοναζί

Μαφιόζικη, εγκληματική οργάνωση δολοφόνων νεοναζί χαρακτήρισε ο γγ του ΚΚΕ
Δημήτρης Κουτσούμπας τη Χρυσή Αυγή, μιλώντας το Σάββατο το βράδυ στο φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος.

Πρόσθεσε ότι ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική
δράση των ναζιστών και να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α.

«Να τους πετάξουμε έξω από τις λαϊκές γειτονιές, τα σχολεία, τους χώρους δουλειάς,
τους μαζικούς φορείς», είπε.

Τόνισε ακόμα ότι υπάρχει το ποινικό νομικό πλαίσιο, προκειμένου να
αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές ενέργειες της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και εδώ και καιρό θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τέτοια μέτρα.

Ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ακόμα ότι «ο δρόμος της ανατροπής της εξουσίας των μονοπωλίων είναι ο μόνος δρόμος για το λαό. Εδώ και τώρα μπορεί και πρέπει να οργανωθεί η αντεπίθεση κάτω απ' τη σημαία των λαϊκών αναγκών».

Τόνισε, ταυτόχρονα, ότι το ΚΚΕ με το 19ο Συνέδριό του ανέδειξε τον δρόμο ανάπτυξης και αξιοποίησης των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας με την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, με τον κεντρικό επιστημονικό σχεδιασμό, την αποδέσμευση από την ΕΕ, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, την εργατική λαϊκή εξουσία.»

«Όλες οι άλλες προτάσεις διαχείρισης και εξουσίας δίνουν φιλί ζωής στο σύστημα που ψυχορραγεί και γι' αυτό γίνεται ακόμα πιο εχθρικό και αποκρουστικό για την εργατική τάξη και τον λαό, φιλί ζωής στο σύστημα και τρόπους και χρόνο να ξεπεράσει την κρίση του θα δώσει και οποιαδήποτε κυβέρνηση σχηματιστεί όπως κι αν ονομαστεί, αριστερή αντιμνημονιακή ή εθνικής σωτηρίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει φιλί ζωής στο σύστημα γιατί αυτό την ίδια ώρα θα είναι γροθιά στην καρδιά του εργατικού λαϊκού κινήματος, του κινήματος που πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθεί σε κατεύθυνση ρήξης και σύγκρουσης", υπογράμμισε ο κ Κουτσούμπας.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ, με πληροφορίες από ΑΜΠΕ