Κλείσιμο

Συνέδριο Δράσης 25 & 26 Μαίου: Για να ακουστεί δυνατά η φωνή του πολιτικού κέντρου

Εν όψει του Συνεδρίου της Δράσης που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Μαίου, σήμερα η αντιπρόεδρος του κόμματος Αντιγόνη Λυμπεράκη και τα μέλη της επιτροπής εξήγησαν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Free thinking Zone, γιατί πρέπει να ακουστεί ηχηρά η φωνή της μεταρρύθμισης που ζητά τον εκσυγχρονισμό αλλά και την ριζοσπαστική αλλαγή εντός Ευρώπης.

«Βρισκόμαστε κοντά στο τέλος, αλλά όχι στο τέλος του Μνημονίου… Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας της, γι΄αυτό υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εμπνευσμένες προτάσεις, τις οποίες δυστυχώς δεν ακούμε. Η Δράση είναι εδώ για να καλύψει αυτό το κενό, τόνισε η κ. Λυμπεράκη, και πρόσθεσε ότι στόχος της Δράση είναι να συνεισφέρει στην ανασύσταση του προοδευτικού κέντρου. Να αποτελέσει το χώρο σύγκλισης όλων των προοδευτικών δυνάμεων που θα αντιπαρατεθεί στο μέτωπο της συντήρησης και του λαϊκισμού.

Το Συνέδριο, συμπλήρωσε, είναι μια ευκαιρία για ειλικρινή διάλογο αλλά και για το ξεκίνημα της διεύρυνσης της Δράσης με συνεργασίες που προέρχονται είτε από τον κεντροαριστερό είτε από τον κεντροδεξιό χώρο. Απευθύνεται σε όσους πιστεύουν στο μέλλον της χώρας μέσα στην Ευρώπη, έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της Ελληνικής κοινωνίας και νιώθουν την ανάγκη να καταθέσουν την άποψή τους για το κοινό μας μέλλον.

Στις επόμενες εβδομάδες θα γίνει εντατική συζήτηση γύρω από τις προτάσεις και τον προβληματισμό της Δράσης σε συγκεντρώσεις και μέσα από το διαδίκτυο. Θα συζητηθούν ε θέματα που ίσως δεν θιγούν στο Συνέδριο (οι θεματικές και οι ημερομηνίες θα ανακοινώνονται κατά περίπτωση). Ορισμένες θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία της Δράσης και άλλες στον χώρο του Free Thinking Zone, Σκουφά 64.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο αλλά και για εγγραφές μελών μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κόμματος drassi.gr
Πηγή: skai.gr