Απουσία Διώτη και χωρίς νέα στοιχεία η Προανακριτική για λίστα Λαγκάρντ

Χωρίς να έχουν προκύψει νέα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, ενώπιον της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, η κατάθεση των δύο στελεχών της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας που είχαν κάνει την πραγματογνωμοσύνη στον φορητό υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη.

Ο ίδιος κ. Διώτης, στον οποίο εστάλη το βράδυ της Τετάρτης νέα κλήτευση για να καταθέσει σήμερα το απόγευμα, δεν κατάφερε να παρουσιαστεί καθώς, όπως ενημέρωσε, απουσίαζε εκτός Αθηνών. Αναμένεται να τον κλητεύσουν εκ νέου προκειμένου να καταθέσει την Τρίτη, 7 Μαΐου.

Για την ίδια μέρα αναμένεται πως θα σταλεί κλήτευση και στον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.

Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Τετάρτης οι εργασίες της Προανακριτικής σημαδεύτηκαν για μια ακόμα φορά από έντονες αντιπαραθέσεις με απαξιωτικές εκφράσεις και απίστευτους διαπληκτισμούς.

Στο επίκεντρο της σύγκρουσης βρέθηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είχε φραστικούς διαπληκτισμούς τόσο με τον πρόεδρο της Επιτροπής, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, όσο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη.

Στους διαλόγους υπήρξαν μεταξύ άλλων συστάσεις για ψυχιάτρους, και απαξιωτικές εκφράσεις όπως «είστε όνειδος», «είστε άξιος κοινού χλευασμού», «είστε πραγματικά ονειδιστική θλιβερή παρουσία» και άλλα.
Πηγή: Πηγή: ΑΜΠΕ