Καμμένος: «Υπάλληλος των δανειστών η κυβέρνηση»

Φραστική επίθεση σε κυβέρνηση και τρόικα πραγματοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ανοίγοντας τις εργασίες του προσυνεδρίου της περιφέρειας Αττικής, στο Περιστέρι. Χαρακτήρισε την κυβέρνηση «υπάλληλο των δανειστών που παραδίδει την εθνική κυριαρχία της χώρας». Παράλληλα τόνισε ότι οι συντάξεις και οι μισθοί πληρώνονται από τη φορολογία των πολιτών και όχι από τα δανεικά της τρόικας.

Απευθυνόμενος σε όσους κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους λόγω δανείων και είπε πως «κάθε σπίτι που θα απειλείται από εισπρακτική εταιρεία είναι το δικό μας σπίτι». Ζήτησε από την κυβέρνηση να «κουρέψει» τα δάνεια των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, «όπως κουρέψατε τα δάνεια των τραπεζιτών» και μείωση στο 1 ευρώ, του πετρελαίου θέρμανσης.

Παράλληλα, κάλεσε το λαό σε ξεσηκωμό. Προανήγγειλε συνεργασία με τα «κινήματα της πλατείας» ενώ υποστήριξε ότι «ξεκινά το Εθνικό απελευθερωτικό μέτωπο, μέχρι να φύγει και ο τελευταίος δωσίλογος από την πατρίδα μας».

Ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα βρίσκεται μαζί με κλιμάκιο του κόμματος στις Σκουριές και την Ιερισσό.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση του «Ιδρύματος Κωνσταντίνου Καραμανλή», διερωτήθη: «Υπήρχε ποτέ περίπτωση ο Κωνσταντίνος Καραμανλής να πει ναι στη Γερμανία της Μέρκελ; Θα δεχόταν ποτέ ο Ανδρέας Παπανδρέου να στηρίξει μια κυβέρνηση του καζάν- καζάν;»

Άφησε αιχμές κατά αυτών που αποχώρησαν από το κόμμα και είπε πως «όποιος θέλει να γυρίσει στο χθες του ευχόμαστε καλό ταξίδι».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόμμα του θα οδηγήσει στο Ειδικό Δικαστήριο και θα δημεύσουν τις περιουσίες «όσων λήστεψαν την Ελλάδα». Γνωστοποίησε ότι στις 19 Μαρτίου θα μεταβεί στη Μόσχα προκειμένου να υπογράψει πολιτική συνεργασία με το κόμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, με κοινό παρονομαστή, όπως είπε, την Ορθοδοξία.
Πηγή: skai.gr