Κλείσιμο

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει μέσα από το συνέδριο

Για ένα ΠΑΣΟΚ που αλλάζει και είναι εγγυητής της πορείας της χώρας προς την έξοδο από την κρίση κάνει λόγο σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με αφορμή την εκλογή, τη Δευτέρα, των συνέδρων του επικείμενου Συντακτικού Συνεδρίου.

«Το ΠΑΣΟΚ μέσα από το συντακτικό του συνέδριο αλλάζει. Κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν. Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είναι αυτός που θα τη στηρίξει και πάλι, με την ενεργό συμμετοχή του, γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της πορείας της πατρίδας μας προς την έξοδο από την κρίση» σημείωσε.

«Οι προοδευτικοί,
δημοκρατικοί πολίτες που συγκροτούν την ανθεκτική βάση του Κινήματος σε όλη τη χώρα, διασφαλίζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων» πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος.
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς».

Σε βαρύτατες καταγγελίες για «μαγείρεμα» και παραποίηση της σύνθεσης του επικείμενου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στο μεταξύ ο επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.
Πηγή: skai.gr