Κουβέλης: Το 2013 πρέπει να είναι η τελευταία χρονιά θυσιών

«Το 2013 θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Η κυβέρνηση οφείλει με συγκεκριμένα αποτελέσματα, μετρήσιμα στην καθημερινή ζωή των πολιτών», δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης στην κοπή της πίτας της ΔΗΜΑΡ.

Πρόσθεσε πως η κυβέρνηση πρέπει να ανταποκριθεί στις ευθύνες που έχει αναλάβει και να αποδείξει ότι η χρονιά αυτή είναι η τελευταία χρονιά των θυσιών.

«Το χρέος της ΔΗΜΑΡ είναι η προστασία των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας και των ανέργων», είπε ακόμα ο κ. Κουβέλης, «αλλά και η άμεση δράση για την ένταξη των νέων στον κόσμο της εργασίας».

«Η χώρα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να απεξαρτηθεί από τις ρυθμίσεις των μνημονίων», υποστήριξε ακόμα. «Η ανάπτυξη είναι το κρίσιμο μέγεθος. Μία ανάπτυξη που θα αξιοποιήσει υπαρκτές δυνατότητες και θα αντιμάχεται την ύφεση».

«Η ΔΗΜΑΡ ανέλαβε την ευθύνη να συμβάλλει σημαντικά στην παραμονή της χώρας στο ευρώ», σημείωσε επιπλέον, ενώ κατέληξε «από την ίδια θέση ευθύνης αγωνίζεται αποφασιστικά για την σταθεροποίηση και την ανάκαμψη , με όρους δημοκρατίας και με την μέγιστη δυνατή προστασία της κοινωνίας».
Πηγή: skai.gr