Κλείσιμο

ΕΣΡ: Έρευνα για μετάδοση video με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου για Mall

Έρευνα σχετικά με τη μετάδοση ηχητικού video που περιέχει δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Διαμαντόπουλου θα διεξάγει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (ΕΣΡ), έπειτα από σχετική επιστολή που απέστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πάνος Σκουρλέτης, κάνοντας λόγο για «χαλκευμένο» υλικό.

Το επίμαχο video περιέχει παλαιότερες δηλώσεις του κ. Διαμαντόπουλου αναφορικά με το εμπορικό κέντρο «The Mall Athens», όπου την Κυριακή σημειώθηκε βομβιστική επίθεση.

Σε πρωτύτερη ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «χωρίς προηγούμενο προβοκάτσια» από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, «μέσω της χάλκευσης των δηλώσεων» του κ. Διαμαντόπουλου.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου σημειώνει πως εγείρεται «τεράστιο πολιτικό ζήτημα με τη σιωπή εκ μέρους των δύο άλλων κυβερνητικών εταίρων, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ» ζητώντας από τους δύο μικρότερους κυβερνητικούς εταίρους απαντήσεις αναφορικά με τη στάση τους απέναντι στις «παρακρατικού τύπου πρακτικές του κυβερνητικού εκπροσώπου και της Ν.Δ.».
Πηγή: skai.gr