Κλείσιμο

Χριστοφιλοπούλου: Το ΣΔΟΕ έπρεπε να κάνει τη δουλειά του για τη λίστα

Ευθύνες για τους χειρισμούς της όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ επέρριψε στην τότε ηγεσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού μέσω του ΣΚΑΪ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

"Το ΣΔΟΕ, αφού παρέδωσε ένα αντίγραφο στον Ευάγγελο Βενιζέλο (ως τον αρμόδιο τότε υπουργό Οικονομικών) έπρεπε να κάνει τη δουλειά του σχετικά με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ", δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ η Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ευθύνες στην τότε ηγεσία του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος επέρριψε για τη λίσταη μέσω του ΣΚΑΪ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Το ΣΔΟΕ, αφού παρέδωσε ένα αντίγραφο στον Ευάγγελο Βενιζέλο (ως τον αρμόδιο τότε υπουργό Οικονομικών) έπρεπε να κάνει τη δουλειά του σχετικά με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, είπε στον ΣΚΑΪ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτήρισε ως άθλια την απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, ενώ για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου εκτίμησε ότι η πορεία του δε θα είναι ίδια με τον Τάσου Μαντέλη και αν αποδειχθεί η αθωότητά του, το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να ξαναδεί το θέμα της διαγραφής του.
Πηγή: skai.gr