Κατάθεση στελεχών του ΥΠΟΙΚ για τη λίστα Λαγκάρντ

Δυο στελέχη του υπουργείου Οικονομικών κατέθεσαν την Πέμπτη από τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ως μάρτυρες για τη διαδρομή της πρώτης λίστας Λαγκαρντ

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν από τους οικονομικούς εισαγγελείς ως ύποπτοι για την τέλεση αδικημάτων οι τρεις συγγενείς του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, των οποίων τα ονόματα απουσίαζαν από την αρχική λίστα.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε ότι ο Βενιζέλος δεν βγαίνει με τίποτα από το κάδρο των ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ, όσο κι αν προσπαθούν οι συγκυβερνώντες.

Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε ότι πολιτικές ευθύνες έχουν και άλλα πρόσωπα, οπωσδήποτε ο Γιώργος Παπανδρέου, το συνομολογεί εξάλλου και ο Θόδωρος Πάγκαλος.

Την απόδοση πολιτικών ευθυνών στους εμπλεκόμενους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ζήτησε νωρίτερα ο κ. Πάγκαλος, εκφράζοντας την άποψη πως «όσοι ενεπλάκησαν και καθυστέρησαν τις διαδικασίες» αναφορικά με την επίμαχη λίστα «έχουν πολιτική ευθύνη», και «θα κριθούν από τον πολιτικό τους χώρο και το εκλογικό σώμα».
Πηγή: skai.gr