Γεροντόπουλος: Οι αποφάσεις της κυβέρνησης θα οδηγήσουν έξω από την κρίση

Τη βεβαιότητά του ότι τα κυβερνητικά μέτρα θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ Άκης Γεροντόπουλος.

«Οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν είναι σε κανέναν ευχάριστες, αλλά θα οδηγήσουν τη χώρα έξω από την κρίση» σημείωσε χαρακτηριστικά. Αναφερόμενος δε, στην ΠΟΕ ΟΤΑ, έκανε λόγο για μικρή μειοψηφία συνδικαλιστών που αγωνίζεται για τα δικά της συμφέροντα.

Για τους υπαλλήλους της Βουλής δήλωσε ότι έχει γίνει ουσιαστική εξομοίωση των αποδοχών τους. «Μένουν και άλλα θέματα που η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να τα προχωρήσει» σημείωσε.

Με τη σειρά του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ έχει αναθέσει την ανάλυση όλων των δεδομένων για τα οικονομικά του κόμματος, και τόνισε ότι πρέπει να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο κόμμα που παραμένουν απλήρωτοι.

Ο κ. Ρήγας τάχθηκε κατά της διαθεσιμότητας κάνοντας λόγο για κινητικότητα, ενώ δήλωσε ότι δεν πρέπει να σημάνει ούτε μια απόλυση και ότι αυτή είναι η θέση του ΠΑΣΟΚ.

«Υπάρχουν μειώσεις και στους υπαλλήλους της Βουλής. Στη Βουλή υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται με τρόπο πρωτόγνωρο, υπάρχουν και άλλοι που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να παίρνουν το μισθό τους στο τέλος του μήνα. Όχι στην ισοπέδωση και τα οριζόντια μέτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά. Τόνισε ότι κοινωνικές ομάδες όπως οι εκπαιδευτικοί τάσσονται κατά της αξιολόγησης.

«Ύβρις στον ελληνικό
λαό να λεει ο Βενιζέλος ότι ήταν επιτυχημένος» δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος. «Τι θέλετε να κάνει ο απελπισμένος άνθρωπος; Ποια είναι η πραγματική βία;» διερωτήθηκε για την ένταση που σημειώθηκε νωρίτερα σε συνάντηση δημάρχων στο Μαρούσι από υπαλλήλους του ΟΤΑ.

Ο κ. Βαρεμένος πρόσθεσε ότι η συγκυβέρνηση ακολουθεί ισοπεδωτική πολιτική, και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ακολουθεί τη σφαγιαστική πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης.
Πηγή: skai.gr