Βενιζέλος: Το φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί

Τη βεβαιότητα του ότι «η Ελλάδα θα πάρει τη δόση και το φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί» εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κοινή συνεδρίαση των οργανωτικών επιτροπών του Συνεδρίου Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης.

«Το φορολογικό νομοσχέδιο θα ψηφιστεί, διότι έχουν συμφωνήσει τα τρία κόμματα στα βασικά σημεία και μένουν κάποια λίγα για συζήτηση», είπε ο κ. Βενιζέλος.

Αναφερόμενος στην επαναγορά ομολόγων εκτίμησε ότι θα ολοκληρωθεί με επιτυχία «και τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί η διαφορά, καθώς θα πέσει χρήμα στην αγορά».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την αντιπολίτευση πως λέει ψέματα και κρύβει την αλήθεια όταν υποστηρίζει ότι υπάρχει και άλλη λύση. Απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης -και κυρίως τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α - τόνισε πως όποιος δίνει υποσχέσεις για επάνοδο στο παρελθόν ή λύση χωρίς θυσίες και περικοπές, θα τις βρει μπροστά του, διότι ο λαός «θα του ζητήσει τα ρέστα» αργότερα.

Σχετικά με την πορεία του ΠΑΣΟΚ προς το συνέδριο του Φεβρουαρίου ο κ. Βενιζέλος είπε πως «πρέπει να ξαναγίνουμε παράταξη, να ξαναγνωριστούμε με την κοινωνία, να ξαναεκφράσουμε τις προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου».
Πηγή: skai.gr