Κλείσιμο

Σαμαράς προς Παπούλια: Πρώτος εχθρός η ανεργία, πρώτος σύμμαχος η ρευστότητα (upd)

Για τα αποτελέσματα του Eurogroup ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός. Όπως τόνισε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια, η συμφωνία του Εurogroup αποτελεί αναγκαίο σύμμαχο για να υπάρχει δικαιοσύνη, αξιοπιστία και για να αλλάξει η ψυχολογία.

Όπως επισήμανε, πρώτος εχθρός είναι η ανεργία και πρώτος αναγκαίος σύμμαχος η ρευστότητα.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε ενωμένοι. Θα καταφέρουμε να υπάρξει δικαιοσύνη και αξιοκρατία» τόνισε ο πρωθυπουργός.

Να γίνουν βήματα προς την κοινωνική δικαιοσύνη ζήτησε από την πλευρά του ο Κάρολος Παπούλιας. «Είναι πολύ σημαντικό να τα καταφέρουμε για να χτυπηθεί η ανεργία των νέων και να κάνουμε βήματα για περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη γι’ αυτούς που τραβούν σαν αχθοφόροι τα βάρη. Περιμένω να μάθω τις λεπτομέρειες της δύσκολης διαπραγμάτευσης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Δεν είναι ώρα ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για χαλάρωση αλλά για σκληρή δουλειά προκειμένου να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις πολύ μεγάλες θυσίες του ελληνικού λαού» είπε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια ο πρωθυπουργός.
Πηγή: skai.gr