Κλείσιμο

Αλ. Τσίπρας: Παραδομένοι της τρόικας Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στην ομιλία του, στο Φεστιβάλ των Νέων του κόμματος στο άλσος Γουδή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως έρχεται εσπευσμένα η κυρία Μέρκελ στην Αθήνα για να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά.

«Η κ. Μέρκελ έρχεται εσπευσμένα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά και το αδιέξοδο και εγκληματικό μνημόνιο (...) έρχεται να σώσει το διεφθαρμένο, ανυπόληπτο και υποτελές στα συμφέροντα πολιτικό της σύστημα. Να δει η κ. Μέρκελ την πραγματική Ελλάδα, και όχι την εικονική πραγματικότητα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Οι εγκληματίες της τρόικας εξωτερικού που εφάρμοσαν μια καταστροφική πολιτική ξέροντας ότι δεν θα έχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα και οι παραδομένοι της τρόικας εσωτερικού συνυπεύθυνοι της τρόικας εξωτερικού που ανέλαβαν την ευθύνη να σώσουν τη χώρα από το μεγάλο κίνδυνο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο που τους ενδιέφερε είναι να εξασφαλίσουν την εμπιστοσύνη της τρόικας για να κυβερνήσουν μια χώρα που βουλιάζει» πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ακόμα και αν το πακέτο μέτρων ψηφιστεί, δεν θα μπορέσει να υλοποιηθεί, «γιατί δεν μπορείς να πάρεις φόρους από κάποιον ο οποίος δεν έχει εισόδημα».
Πηγή: skai.gr