Β. Μεϊμαράκης: Μαφιόζικα και εκβιαστικά χτυπήματα οι διαρροές περί εμπλοκής (upd)

Για «μαφιόζικα, εκβιαστικά και αλήτικα» χτυπήματα έκανε λόγο ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συνάντηση με δημοσιογράφους, σχολιάζοντας τις διαρροές περί εμπλοκής του σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δήλωσε ότι στόχος είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού συστήματος και σημείωσε ότι δε θα τον περιορίσει το κουστούμι της Βουλής για να αποδείξει την αθωότητά του την οποία θα υπερασπιστεί στην αρένα και όχι μόνο με νομικές διαδικασίες.

Μάλιστα σε "πηγαδάκι" με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Μεϊμαράκης ήταν ακόμα πιο αιχμηρός.

Σε δήλωση του ο εκδότης της Realnews Νίκος Χατζηνικολάου, αναφέρει ότι δεν θα προσφύγει στη δικαιοσύνη παρά τις ύβρεις που εξαπέλυσε ο κ. Μεϊμαράκης εναντίον του και θα συνεχίσει απερίσπαστος τη δημοσιογραφική έρευνα.

Εν τω μεταξύ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης είπε πως στην υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος είναι μπλεγμένοι πολιτικοί και από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ.

"Αυτά τα κουκουλώνουν και τα δύο κόμματα. Αυτά τα σκάνδαλα τα ξέρετε πιο καλά από μένα. Μεγαλύτερο πρόβλημα από τη Νέα Δημοκρατία έχει το ΠΑΣΟΚ" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κτηματομεσίτης Ι. Λιβανός, έκανε λόγο για μία πολύ μεγάλη υπόθεση και σημείωσε ότι δεν μπορεί να μιλήσει για συγκεκριμένα στοιχεία, μέχρι να τα καταθέσει. Μάλιστα, κατήγγειλε ότι έχει δεχθεί απειλές. Δείτε το σχετικό βίντεο.

«Ρουφιανομάγαζο» και «εξωκοινοβουλευτικό κέντρο συκοφαντίας και διαρροών» χαρακτήρισε το ΣΔΟΕ η βουλευτής της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη.

Νωρίτερα, να δώσει εξηγήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής, κάλεσε τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, λέγοντας ότι «δεν μπορεί να είναι ωσεί παρών».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης από το ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι η συμβιβαστική λύση του «δεν παραιτούμαι αλλά δεν ασκώ και τα καθήκοντά μου» δεν μπορεί να πάει μακριά.

Να δοθούν ακόμα και σήμερα, αν είναι δυνατόν, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της υπόθεσης, ζήτησε η Εύη Χριστοφιλοπούλου άπο το ΠΑΣΟΚ.

Να χυθεί άπλετο φως ζήτησε ο Βασίλης Οικονόμου από τη ΔΗΜΑΡ.
Πηγή: skai.gr