Μήνυμα δύναμης και ενότητας από τον Αν. Σαμαρά

Διαψεύδει το Μαξίμου τη δήλωση που φέρεται να έκανε ο πρωθυπουργός για συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς πριν την επίσκεψη του επικεφαλής του Eurogroup, Ζαν-Κλoντ Γιούνκερ, στην Αθηνα στις 22 Αυγούστου.

Tην ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός απηύθυνε μήνυμα δύναμης και ενότητας από την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να υπερβεί την κρίση «παρά τις συνεχείς αναταράξεις», όπως είπε.

«Ήρθα και εγώ στον τόπο μου για να πάρω δύναμη. Και να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, αυτές τις άγιες μέρες, καλή Παναγιά», ανέφερε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι η σημαία του αγώνα για όλη την Ελλάδα είναι ψηλά», πρόσθεσε.

Ο κ. Σαμαράς απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες «πέρα και πάνω από κόμματα» να είναι «μία ενωμένη γροθιά». «Τώρα είναι η Ελλάδα που μετράει και τίποτα άλλο. Και είμαι βέβαιος, ότι με τη βοήθεια της Παναγιάς, θα κερδίσουμε. Μάχη δύσκολη, ανηφορική, δύσβατη, με συνεχείς αναταράξεις, θα την κερδίσουμε», συμπλήρωσε.

«Υποκριτική» χαρακτηρίζει την πρόσκληση για ενότητα που απηύθυνε ο πρωθυπουργός, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρ. Ζώης.

Σύμφωνα με τον κ. Ζώη, το κάλεσμα του κ. Σαμαρά «συνιστά μέγα παράδοξο» και θα είχε νόημα «μόνο εάν πρότεινε κάτι σωτήριο για την Ελλάδα».

«Πρόκειται για μία αδιέξοδη πολιτική την οποία εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι φιλομνημονιακοί θύλακες. Συνεπώς σε ποια ενότητα μας καλεί ο κ. Σαμαράς;» διερωτάται ο κ. Ζώης.


Πηγή: skai.gr