Επίθεση ΚΚΕ στην κυβέρνηση με αφορμή τη δολοφονία του Ιρακινού

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει το ΚΚΕ με αφορμή τη ρατσιστική δολοφονία του νεαρού Ιρακινού και καλεί τους πολίτες να μην ανεχθούν την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, συμμορίες φασιστοειδών ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας είναι μόνο ένα από τα θύματά τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση παρακάτω:


«Παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον "Ξένιο Δία" τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας, είναι μόνο ένα από τα θύματά τους.
Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να μην ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών, επισημαίνοντας ότι «αυτοί που την ασκούν επιδιώκουν να κρύψουν τις αιτίες που δημιουργούν τη μετανάστευση, αξιοποιούν το πρόβλημα για να προωθήσουν τα αντιδραστικά τους σχέδια. Στόχος τους είναι να τσακίσουν τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και του λαού».
Πηγή: skai.gr