Κ. Μητσοτάκης: Γελοίο το δίλημμα Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ

«Η Ελλάδα έχει επείγουσα ανάγκη από κυβερνητική σταθερότητα και είναι απαραίτητη μία κυβέρνηση φιλοευρωπαικών δυνάμεων τύπου Μόντι ή Παπαδήμου με τη συμμετοχή πολιτικών και τεχνοκρατών» τόνισε σε συνέντευξή του στα Νέα της Τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι το διακύβευμα των εκλογών είναι εάν η χώρα θα μείνει ή όχι στο ευρώ και την Ευρώπη, εκτιμώντας ότι η ΝΔ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα «γιατί είναι η μόνη που μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να παίξει ρόλο μπαλαντέρ».

Ο πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε επίσης ότι έγιναν λάθη στο Μνημόνιο, τα οποία ωστόσο μπορούν να διορθωθούν. Εκτίμησε ότι δε θα έχουμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε εάν ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να κάνει αυτά που λέει, καθώς το ΚΚΕ δε θα συνεργαστεί και ο Φώτης Κουβέλης δε θα δεχθεί συνεργασία με κόμμα που έχει ερμαφρόδιτες θέσεις για την Ευρώπη.

Καταλήγοντας, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ακόμα ότι «τώρα που τελείωσαν τα δανεικά, πρέπει να ζήσουμε με τα λεφτά που έχουμε και να πέσει το βιοτικό επίπεδο του λαού».
Πηγή: skai.gr