Συνεχίζεται η κόντρα Ντόρας – ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία

Να πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας κάλεσε εκ νέου το ΣΥΡΙΖΑ η κ. Μπακογιάννη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί για επιθέσεις εναντίον μου επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας. Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών τουπου υποστηρίζουν ότι «ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία»! και ότι «δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο»!

Στα γεγονότα που παρέθεσα απλώς υπεκφεύγουν. Απαντούν είτε με ύβρεις και συκοφαντίες είτε και. δικαιώνοντας αυτά που είπα. Ισχύει και εδώ ό,τι χαρακτηρίζει και γενικότερα τον ΣΥΡΙΖΑ: Εξτρεμισμός και αντιφάσεις. Όλα αυτά όμως προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών, που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κ. Μπακογιάννη.

«Η ζωή είναι ιερή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρεί για οποιοδήποτε λόγο από τον οποιοδήποτε» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως αρνείται να παρακολουθήσει τον δρόμο της κ. Μπακογιάννη, που συνιστά μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας.
Πηγή: skai.gr