Εκλογές 2012: Γ. Ραγκούσης και Κ. Μητσοτάκης στο skai.gr

«Με εξοργίζει να μου επιβάλλει η τρόικα τι πρέπει να κάνω για τη χώρα μου», δήλωσε στο ΣΚΑΪ.gr ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης και σημείωσε ότι το μόνο μήνυμα που στέλνει το Μνημόνιο είναι ότι δεν μπορεί ο τόπος να ξοδεύει περισσότερα απ΄όσα παράγει.

Ο κ. Ραγκούσης παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση καθυστέρησε σε κρίσιμους τομείς, ενώ κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για παλινδρομήσεις, λέγοντας ότι δεν μπορεί να διαγράφει την Ντόρα Μπακογιάννη επειδή υπερψήφισε το πρώτο μνημόνιο και στη συνέχεια ο ίδιος να υπερψηφίζει το δεύτερο μνημόνιο και να διαγράφει όσους βουλευτές δεν υπερψήφισαν.

“Ο πραγματικό λόγος που δεν προχώρησαν οι διαρθρωτικές αλλαγές, ήταν επειδή το ΠΑΣΟΚ είχε βαθιές ρίζες στον ευρύτερο δημόσιο τομέα”, δήλωσε ο βουλευτής ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως είπε, υπάρχουν τα περιθώρια να ξανασυζητήσουμε με την τρόικα μετά τις εκλογές και ένα από τα θέματα επαναδιαπραγμάτευσης θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε το φορολογικό.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε ότι σε κάθε προεκλογική του συγκέντρωση ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προστατεύεται από 5 διμοιρίες ΜΑΤ, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο.
Πηγή: skai.gr