Ευ. Βενιζέλος: Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους

Τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κρισιμότητα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης έκρουσε στην κοινή γνώμη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην Πάτρα.

«Οι εκλογές αυτές κρίνουν την τύχη του έθνους την τύχη της επόμενης γενιάς» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναφερόμενος δε στη Χρυσή Αυγή τόνισε ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μπουν στη Βουλή με βάδισμα χήνας οι οπαδοί του ναζισμού».

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έπρεπε να διαπραγματευτεί με τους χειρότερους όρους και το πέτυχε. «Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε σκληρά μέτρα επειδή το θέλαμε;» διερωτήθηκε.

«Πρέπει το έθνος ενωμένο να αποφασίσει καθαρά: Ποιος θέλει να οδηγήσει τη χώρα;» τόνισε. Πρόσθεσε αν ο λαός επιλέξει την πρόταση Τσίπρα - Καμμένου το ΠΑΣΟΚ θα ασκήσει το καθήκον του ως αντιπολίτευση.

Ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε πως «όσοι πιστεύουν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο μετά τις εκλογές κάνουν μεγάλο λάθος.»

«Κανένα κόμμα μόνο του δεν μπορεί. Είναι επικίνδυνος οποίος πιστεύει κάτι άλλο. Με εκπλήσσει ότι πίσω από την δική μας αυτοκριτική κρύβεται η αλαζονεία του Σαμαρά» ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι στόχος του κόμματος είναι η έξοδος από το μνημόνιο, για να γίνει η Ελλάδα πάλι αυτοδύναμη. «Βροντοφωνάζουμε ένα ΟΧΙ στην αποχή, στον εφησυχασμό, στην μοιρολατρία» είπε.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε αποδράσει όπως ο κ. Καραμανλής αλλά δεν το κάναμε» υπογράμμισε.


Πηγή: skai.gr