Ν. Μπακογιάννη: Οι εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας

Να είναι συγκεκριμένα και αξιόπιστα κάλεσε τα κόμματα από τη Θεσσαλονίκη η Ντόρα Μπακογιάννη, επισημαίνοντας πως οι εκλογές αυτές θα κρίνουν το μέλλον της Ελλάδας για πολλά χρόνια.

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε ότι το κόμμα της καλεί σε συνεργασία όλους όσοι θέλουν να κοιτούν τον ελληνικό λαό στα μάτια, χωρίς -όπως είπε- να λένε άλλα πριν και άλλα μετά τις εκλογές.

Όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε ότι πλησιάζοντας οι εκλογές ο κόσμος θα σκεφθεί πάρα πολύ σοβαρά τι είδους Βουλή θέλει, ποιους θέλει μέσα σε αυτή τη Βουλή, ποίοι πιστεύει ότι έχουν τη σοβαρότητα, αλλά και το σχέδιο, να βγάλουν την Ελλάδα από την κρίση. «Η Δημοκρατική Συμμαχία θα διεκδικήσει ένα μεγάλο αριθμό τέτοιων πολιτών» σημείωσε.

Χαρακτήρισε δε
, ως αναξιόπιστη την κυβέρνηση, καθώς δηλώνει ότι θα προστατεύσει τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία αγόρασαν ομόλογα και τελικώς δεν το κάνει, ότι δεν θα φορολογηθούν οι ημιυπαίθριοι χώροι και μετά το κάνει και ότι θα ρυθμίσει τα δάνεια και δεν το κάνει, παρά μόνο για τα δάνεια των κομμάτων της.
Πηγή: skai.gr