Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ από την προσέλευση

Κλίμα ικανοποίησης επικρατεί στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ από την έως τώρα προσέλευση φίλων και μελών στην κάλπες που έχουν στηθεί ανά την Ελλάδα για τη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, κατά τις δύο πρώτες ώρες της διαδικασίας η συμμετοχή σε όλη την χώρα άγγιζε περίπου τις 50.000.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα και στις 7 ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις.

Μετ΄ εμποδίων διεξάγεται από το πρωί η διαδικασία σε Λασίθι και Ιεράπετρα, καθώς αγρότες προχώρησαν σε κατάληψη εκλογικών κέντρων διαμαρτυρόμενοι για τις κυλιόμενες 48ωρες των ναυτεργατών από αύριο.

Στον νομό Αχαίας από τα 14 εκλογικά κέντρα άνοιξαν τα 13, καθώς υπήρχαν φόβοι για πιθανότητα πρόκλησης επεισοδίων στην Κάτω Αχαγιά.

Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας έφτασαν τα λευκά ψηφοδέλτια στα εκλογικά της Θεσσαλονίκης ενώ παρατηρήθηκε και έλλειψη φακέλων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες από τους ψηφοφόρους.

«Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του και τους ανθρώπους που το συγκροτούν», τόνισε ο κ. Βενιζέλος εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου στο οποίο ψήφισε. Χαρακτήρισε «άκρως ικανοποιητική τη συμμετοχή του κόσμου» και τόνισε:«Θα διαψεύσουμε όλους εκείνους που πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανακάμψουμε».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι «η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο και πρέπει το ΠΑΣΟΚ να σταθεί ως πυλώνας σταθερότητας και αλλαγής», επισημαίνοντας ότι θα είναι παρών στις αλλαγές.
Πηγή: skai.gr