Πού και πώς ψηφίζουν οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη προέδρου

Σε 768 εκλογικά κέντρα στα οποία θα λειτουργήσουν 1.074 κάλπες θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή 18 Μαρτίου. Πατήστε ΕΔΩ για τον κατάλογο των εκλογικών κεντρων.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ οι πολίτες που θα προσέλθουν θα καταβάλουν το ποσό των 2 ευρώ.

 Η εγγραφή νέων Μελών και Φίλων γίνεται με τη συμπλήρωση αίτησης εγγραφής στην οποία θα αναγράφεται: «Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑΣΟΚ δεν συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους του Κινήματος».

Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν: οι Έλληνες πολίτες με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, οι πολίτες χωρών - μελών της ΕΕ με το διαβατήριο και οι μετανάστες με την άδεια παραμονής.

Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν από το 25% της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων.

«Tην Κυριακή αρχίζουμε ανανεωμένοι συναισθηματικά και πολιτικά», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας την Πέμπτη τις θέσεις του για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Απηύθυνε άνοιγμα στα στελέχη και μη του κόμματος, λέγοντας πως η πόρτα του είναι ανοιχτή για όλους και η πολιτική διαφωνία είναι θεμιτή και ευπρόσδεκτη.

Πηγή: skai.gr