Στην εισαγγελία προσήλθε ο Κίμωνας Κουλούρης

Συνάντηση με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου είχε ο πρώην υπουργός Κίμων Κουλούρης, που εμφανίστηκε αυτοβούλως στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Αντικείμενο της επίσκεψης του κ. Κουλούρη στο γραφείο της κ. Ράικου ήταν το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης, όπου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν το αυτοκίνητο του πρώην βουλευτή, καθώς είχε παραβιάσει ερυθρούς σηματοδότες.

Για την υπόθεση η κ. Ράικου έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση, με εντολή να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες τόσο του κ. Κουλούρη όσο και αστυνομικών οργάνων. Η εισαγγελέας ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι σε αυτήν τη φάση που βρίσκεται η υπόθεση, δεν μπορεί να καταθέσει και ότι θα πρέπει να αναμένει να κληθεί για να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ.

Μετά τη συνάντηση με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας, ο κ. Κουλούρης, σε δήλωση του, καταφέρθηκε σε βάρος δημοσιογράφων, αλλά και σε βάρος του υπουργού Χρήστου Παπουτσή, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους».

Πηγή: kathimerini.gr
Πηγή: skai.gr