«Εκλογές τώρα» ζητά η Ρόδη Κράτσα

Αντίθετη στις παραινέσεις του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, ο οποίος, με άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής τάχθηκε υπέρ της παράτασης του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου, εμφανίστηκε η Ρόδη Κράτσα.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Στο Στόμα του Νίκου, η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής της ΝΔ ζήτησε «εκλογές τώρα», υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει πρόγραμμα.

«Πρόκειται για κυβέρνηση χωρίς πρόγραμμα• χρειάζεται ευρύ πειστικό πρόγραμμα. Χρειάζεται μια κυβέρνηση με λαϊκή εντολή για να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας» τόνισε.

Σύμφωνα με την κ. Κράτσα η χώρα χρειάζεται στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, ευρεία γκάμα μεταρρυθμίσεων και άμεσα μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, και αυτά δεν μπορεί να τα κάνει μια κυβέρνηση χωρίς λαϊκή εντολή.

Μάλιστα, εκτίμησε ότι η η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία, και ο σχεδιασμός της είναι να έχει αυτοδυναμία για την επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σημειώνεται ότι και άλλοι πολιτικοί, όπως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μόσιαλος μέσω του ΣΚΑΪ, έχουν ταχθεί υπέρ της παράτασης του βίου της κυβέρνησης Παπαδήμου.
Πηγή: skai.gr