Κλείσιμο

Μιχελάκης: Ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα βάλει καμία υπογραφή

Στην απόφασή του να μην βάλει καμία υπογραφή προκειμένου να εκταμιευτεί η 6η δόση εμμένει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρά τις πιέσεις των Βρυξελλών.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα βάλει καμία υπογραφή είναι θέμα εθνικής αξιοπρέπειας, γιατί δεν αφορά τον κ. Σαμαρά ως πρόσωπο, αλλά ως αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης» κατέστησε σαφές ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης διαβεβαίωσε επίσης πως η ΝΔ κάνει τα πάντα ώστε οι Έλληνες πολίτες να πάρουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους.

«Ο κ. Αντώνης Σαμαράς έχει κάνει πέντε ενέργειες θεσμικές, επαρκείς και πλήρεις για την εκταμίευση της έκτης δόσης: Πρώτον η απόφαση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεύτερον η ομιλία του στο Κοινοβούλιο, τρίτον η ψήφος εμπιστοσύνης που παρείχε στην κυβέρνηση Παπαδήμου, τέταρτον η έγκριση του προϋπολογισμού του 2012 στο υπουργικό συμβούλιο και πέμπτον η ενημέρωση των συναδέλφων του προέδρου της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα για τις τελευταίες εξελίξεις, όπου αναφέρονται οι γνωστές και πάγιες θέσεις του» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Στο μεταξύ, να θέσει τέλος στο εντεινόμενο κλίμα πόλωσης στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας επιχείρησε ο Αντώνης Σαμαράς, με αυστηρή του δήλωση – προειδοποίηση.
Πηγή: skai.gr