Κλείσιμο

Μ. Βαρβιτσιώτης: Δεν θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ΝΔ

Στον φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας τη Δευτέρα στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δηλώσεις του κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο κ. Βαρβιτσιώτης διεμήνυσε ότι «δεν μπορεί να δημιουργείται η εντύπωση ότι θα αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ΝΔ, η ΝΔ είναι φιλελεύθερο και ευρωπαϊκό κόμμα και πρέπει να διατηρήσει αυτό τον χαρακτήρα».

Ερωτηθείς για τον κ. Κρανιδιώτη, ανέφερε ότι «εγώ δεν έθεσα θέμα για τους φίλους του Αντώνη Σαμαρά αυτός αυτοαποκαλείται ‘φίλος Αντώνη Σαμαρά στα ΜΜΕ’.

«Σύμφωνα με δημοσκόπηση το 86% στηρίζουν των Νεοδημοκρατών στηρίζουν την απόφαση Σαμαρά να συμμετάσχει στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όμως η ρητορική κάποιων θέλουν να παρουσιάσουν ότι αυτό θα προκαλέσει πρόβλημα στη ΝΔ» επισήμανε.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να δείξει ότι έχει ανακτήσει την ικανότητα της να κυβερνήσει και ό,τι λεει θα το εφαρμόσει.

Για τη στάση των εταίρων μας στο θέμα των ενυπόγραφων εγγυήσεων έκανε λόγο για εξευτελισμό: «μετά την ξεφτίλα των Καννών εντείνεται το πρόβλημα του εξευτελισμού της χώρας. Όλα αυτά έχουν ένα στοιχείο εξευτελισμού».
Πηγή: Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας