Γ. Καρατζαφέρης: Δεν πρέπει να υπονομευτεί το έργο Παπαδήμου

«Δεν πρέπει να υπονομευτεί το έργο Παπαδήμου από το βαθύ ΠΑΣΟΚ από κάποιους γραμματείς που νομίζουν ότι είναι ακόμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την ομιλία του για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση.

Επιπλέον, σχολιάζοντας την άρνηση του Αντώνη Σαμαρά να υπογράψει τη γραπτή δέσμευση που ζητείται από τις Βρυξέλλες, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τον πρωθυπουργό να πει στους εταίρους ότι «ότι στη γλώσσα μας υπάρχουν δύο λέξεις, υπάρχει μπέσα και φιλότιμο και ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που σας στηρίζουν έχουν και μπέσα και φιλότιμο, υπογραφή δεν χρειάζεται».

«Θα αφήσεις τον γιατρό που επέλεξες να κάνει την καλύτερη αγωγή για τη θεραπεία όπως την αντιλαμβάνεται δεν θα του υποδεικνύεις τι θα κάνει» τόνισε, αφήνοντας αιχμές για τη στάση του κ. Σαμαρά.

«Μετά από 33 μήνες επετεύχθη η πρότασή μου για πρωθυπουργία Παπαδήμου, αν είχε υιοθετηθεί η πρότασή μου φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Θα μπορούσε το κυβερνητικό σχήμα να είναι πιο ευέλικτο εκτίμησε, κάνοντας σύγκριση με τις εξελίξεις στην Ιταλία.

«Το θέμα της ιθαγένειας είναι πληγή και συμφωνώ με τoν πρόεδρο της ΝΔ ότι ενθαρρύνει τους λαθρομετανάστες να έρθουν στη χώρα μας» είπε ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να λυθεί την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών, εκτιμώντας ότι ο ΛΑΟΣ θα είναι στη νέα κυβέρνηση με περισσότερα μέλη και θα το λύσει σε μία εβδομάδα.
Πηγή: skai.gr