Γ. Μαγκριώτης: Αυτή η κυβέρνηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Την εκτίμηση ότι ενδεχόμενη επιτυχία της κυβέρνησης Παπαδήμου μπορεί να αλλάξει την πορεία της πολιτικής ζωής της χώρας και της ίδιας της χώρας εξέφρασε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» ο υφυπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι τάσσεται υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας ακόμη και αν στις επόμενες εκλογές το πρώτο κόμμα κερδίσει την αυτοδυναμία.

«Η επιτυχία αυτής της κυβέρνησης θα αλλάξει τα δεδομένα, θα οδηγήσει τους πολιτικούς να είναι πιο μετριοπαθείς και πιο συναινετικοί• αν αυτός ο κύκλος αυτών των 100 ημερών στεφθεί από επιτυχία, τότε οι πολίτες θα έχουν άλλες πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Χρειάζεται κυβέρνηση συνεργασίας μακράς πολιτικής χρειάζεται αυτή η πολιτική των συνεργασιών» υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό «είναι τόσο πιεστικά και βαθιά τα προβλήματα, και τόσο απόλυτη η απαίτηση και οι αγωνίες των πολιτών να πετύχει αυτή η κυβέρνηση που κανείς δεν μπορεί να παρεκκλίνει από τους στόχους».

Αναφορικά με την απελευθέρωση των ταξί δήλωσε ότι θα γίνει ένας τελευταίος κύκλος διαλόγου με τους εμπλεκόμενους φορείς, κάνοντας λόγο «για απελευθέρωση με κανόνες».
Πηγή: Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας