Από σύσκεψη σε σύσκεψη ο Βενιζέλος

Αλλεπάλληλες συσκέψεις θα έχει σήμερα Δευτέρα ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού, την προώθηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου καθώς και για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

Το πρωί ο υπουργός Οικονομικών θα έχει σύσκεψη για τον προϋπολογισμό του 2012, ο οποίος – εκτός απροόπτου- θα κατατεθεί στη Βουλή έως την ερχόμενη Δευτέρα,

Ο νέος προϋπολογισμός θα είναι αντικείμενο διαβουλεύσεων με την Τρόικα η οποία αναμένεται να ξεκινήσει νέο γύρο διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση από τα μέσα της εβδομάδος, αμέσως μετά την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης από τη Βουλή.

Εν συνεχεία ο κ. Βενιζέλος θα έχει σύσκεψη για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Στόχος της κυβέρνησης είναι το νέο φορολογικό να έχει ψηφισθεί έως το Μάρτιο.

Τέλος, ο κ. Βενιζέλος θα έχει σύσκεψη με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο με αντικείμενο τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, κεντρικό σημείο των οποίων θα είναι η προώθηση όλων των ενεργειών και όρων που απαιτούνται για την εκταμίευση της 6ης δόσης του πακέτου στήριξης.
Πηγή: skai.gr