Κλείσιμο

Η αντιπολίτευση αντιδρά στις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής

Αποφασίστηκε η πτώχευση της Ελλάδας δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα. Εκτίμησε μάλιστα πως θα εξελιχθεί σε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία.

Για "θεσμοποίηση της ταπείνωσης" έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης και καταλόγισε στον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες τους ότι είναι είτε ανυποψίαστοι, είτε πολιτικά δόλιοι.

Για ένα ακόμη βήμα στο κενό έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «προσπαθεί να παρουσιάσει σήμερα ως παράδεισο όλα όσα ξόρκιζε χθες ως κόλαση». Εκτίμησε ότι μετά από δέκα χρόνια θα μας βγάλουν φτωχούς και ταπεινωμένους.

"Η διαγραφή του χρέους από μόνη της και μετά βεβαιότητας δεν είναι ούτε επίτευγμα, ούτε λόγος πανηγυρισμού" δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Έμμεση παραδοχή χρεοκοπίας της χώρας χαρακτήρισε τη συμφωνία ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, προειδοποιώντας ότι χώρα εισέρχεται σε μια δεκαπενταετία πλήρους επιτήρησης με χαρακτηριστικά αποικιοκρατίας.

«Εκπλήσσει το χιούμορ του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών που δηλώνουν ευτυχείς με την κατά 50% πτώχευση της Ελλάδας», σχολιάζει η ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου.
Πηγή: skai.gr