Μιχελάκης: Δηλώνει κατηγορηματικά κατά του ν/σ για τα δημοψηφίσματα

Την απόλυτη αντίθεσή της στην διεξαγωγή δημοψηφισμάτων που προετοιμάζει η κυβέρνηση εξέφρασε σήμερα, Τρίτη, η ΝΔ, κάνοντας λόγο για «ύποπτες και πανικόβλητες μεθοδεύσεις".

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης συνδέει την προετοιμασία των δημοψηφισμάτων με τη την οικονομική συγκυρία και αναφέρει ότι «η κατάθεση του νομοσχεδίου την ώρα που η κυβέρνηση προαναγγέλλει νέα επώδυνα μέτρα αποκαλύπτει ύποπτη σπουδή».

Υποστηρίζει ότι «δεν έχει καμία σχέση με πρόθεση εμβάθυνση της δημοκρατίας ούτε συνδέεται με την προώθηση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων τις οποίες στηρίζουμε. Απλά και μόνο η συγκυρία αποκαλύπτει ότι πρόκειται για πυροτέχνημα που έχει σκοπό των αποπροσανατολισμό των πολιτών από τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα, τα σχεδιαζόμενα νέα σκληρά μέτρα, την αποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και τα αδιέξοδα της οικονομικής συνταγής που ακολουθεί».

Κλείνει την ανακοίνωσή του αναφέροντας ότι «αποκαλυπτικό των προθέσεων της κυβέρνησης είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση ανακαλύπτει τα δημοψηφίσματα χωρίς να έχει ανακαλύψει τα ερωτήματα που θα τεθούν».

Πηγή: skai.gr