Κλείσιμο

Α. Λοβέρδος: Δε φοβάμαι να λέω τα πράγματα με το όνομά τους

Επανήλθε, από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Λοβέρδος επιμένοντας στη δήλωσή του για τους δημοσίους υπαλλήλους και τονίζοντας ότι δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

«Δεν πιστεύω ότι κανείς μέσα σε αυτή την αίθουσα αμφιβάλλει ότι εγώ λέω τα πράγματα με το όνομά τους ή τουλάχιστον προσπαθώ. Δεν φοβάμαι να πω αυτό που θέλω και οι χθεσινές μου παρεμβάσεις είναι η απόδειξη. Η πραγματικότητα πρέπει να κατατίθεται, ώστε τα μέτρα που λαμβάνονται μετά να είναι συνάρτηση της πραγματικότητας κι όχι αοριστολογιών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος με αφορμή επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Περλεπέ- Σηφουνάκη για την ψυχική υγεία.

Την διαφωνία του με τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για τους δημοσίους υπαλλήλους, εξέφρασε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο υφυπουργός Προστασίας του πολίτη, Μανώλης Όθωνας.

«Δεν συμφωνώ ότι ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν 10 εκατομμύρια πολιτών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Κάθε γενίκευση κάνει κακό» είπε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Βούγιας, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου για τους δημόσιους υπαλλήλους, συμπληρώνοντας πως παντού υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι.



Πηγή: skai.gr