Σκληρή κριτική Σαμαρά για την κυβερνητική πολιτική το απόγευμα

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα της φορολογίας αναμένεται να ασκήσει για ακόμα μια φορά ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Ο κ. Σαμαράς θα επαναλάβει το αίτημα για εκλογές και θα ζητήσει από τα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Το μεσημέρι, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δημήτρης Αβραμόπουλος με επιστολή του στον υπουργό Εξωτερικών Σταυρό Λαμπρινίδη ζήτησε την έκτακτη σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής με αφορμή την κινητικότητα των τελευταίων ημερών στο Αιγαίο.

Στην επιστολή του ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρει: «Η κινητικότητα που παρατηρείται, τον τελευταίο καιρό, στο Αιγαίο και στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα λεπτή κατάσταση, την οποία πρέπει συνολικά να εξετάσουμε και υπό το φως εξελίξεων στο Κυπριακό, μια περίοδο που η χώρα μας διέρχεται τη μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση των τελευταίων δεκαετιών».

Το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ πρόηδρευσε σύσκεψης των τομέων ευθύνης του εξωτερικών εσωτερικών παιδείας προστασίας του πολίτη τουρισμού και πολιτισμού και ζήτησε από τους τομεάρχες εγρήγορση και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες της κοινωνίας.

Πηγή: Γιάννης Ντσούνος