Μπόλαρης για υποβρύχια: Υπάρχουν ενδείξεις, δεν έγινε καμία σκευωρία

«Από όσα λέχθηκαν κι ακούστηκαν στην προανακριτική για τα υποβρύχια, θεωρώ ότι υπάρχει σοβαρό αντικείμενο για την επιτροπή εξοπλισμών» δήλωσε την Τετάρτη στο ΣΚΑΪ και στους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη και Τάσο Τέλλογλου ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση, Μάρκος Μπόλαρης.

Απαντώντας εμμέσως στις δηλώσεις του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου περί σκευωρίας, επισήμανε ότι «ευτυχώς ή δυστυχώς ενδείξεις υπάρχουν και οι ενδείξεις αυτές είναι τέτοιου μεγέθους που κανείς δεν μπορεί να τις παραβλέψει».

«Η γερμανική δικαιοσύνη ασχολείται τα τελευταία τρία χρόνια με αυτή την υπόθεση, η ελληνική δικαιοσύνη ασχολείται τον τελευταίο ένα χρόνο με αυτή την υπόθεση. Δεν έγινε κανενός είδους συνομωσία, κανενός είδους μεθόδευση από κανέναν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Μπόλαρη, η προκαταρκτική επιτροπή, στην πρόταση που κατέθεσε στην Βουλή, δεν έμεινε μόνο στο κομμάτι των ποινικών ευθυνών, αλλά ζητάει η προκαταρκτική να ασκηθεί αγωγή κατά της εταιρείας Ferrostaal για την δράση αυτής της εκτεταμένης δωροδοκίας στην Ελλάδα και βεβαίως αγωγές και για τους υπεύθυνους αυτούς οι οποίοι ως μεσίτες πήραν τεράστια ποσά από αυτή την διαδικασία.
Πηγή: skai.gr