Τσίπρας: Μέτρα εκφοβισμού από κυβέρνηση και τρόικα

Το επόμενο διάστημα θα ενταθεί η καταστολή και ο εκφοβισμός της κοινωνίας με τρόπους πρωτοφανής ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ημερίδα.

Προειδοποίησε κυβέρνηση και τρόικα να μην τολμήσει, όπως χαρακτηριστικά είπε, το επόμενο διάστημα να διαχειριστεί τεχνητά μέσα εκφοβισμού προκειμένου να περάσει στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα δημοσιονομικής σταθερότητας.

Εάν επιχειρήσουν, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ να χρησιμοποιήσουν οικονομική τρομοκρατία, όπως ότι θα καθυστερήσει τεχνητά η δόση ή ότι θα καθυστερήσουν στην καταβολή συντάξεων και μισθών να ξέρουν ότι θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα γιατί χρειάζεται μία σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι.

Ο κ. Τσιπρας πρόσθεσε ότι το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας θα είναι η μήτρα νέων σκανδάλων, πολύ περισσότερο απ΄ όλα όσα είδαμε και φτιάχνουμε εξεταστικές επιτροπές στη Βουλή που δεν καταλήγουν πουθενά και αφορούν τα χρόνια της ανάπτυξης ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΝ στην ομιλία του στην ημερίδα... κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδιαφανείς διαδικασίες και πρόσθεσε ότι ούτε το δημόσιο ούτε οι πολίτες έχουν ωφεληθεί από την πώληση των δημοσίων επιχειρήσεων.
Πηγή: skai.gr