Kαρύδης: Για τον Πειραιά χρειάζονται λίγα λόγια και σκληρή δουλειά

Έντονα επικριτικός όσον αφορά τη στάση που τηρεί ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος για τα  οικονομικά του Δήμου εμφανίζεται ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης.

Όπως αναφέρει ο κ. Καρύδης, με το «Πρόγραμμα Εξυγίανσης των Δήμων» που ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, ο Δήμος Πειραιά συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη κατηγορία των Δήμων που είναι στο «κόκκινο» με έξοδα άνω των 150% των εσόδων.

«Το κακό βέβαια είναι ότι ο κ. Μιχαλολιάκος - ο οποίος, για να είμαστε δίκαιοι δεν έχει καμία ευθύνη για το χρέος- αντί να ασχοληθεί υπεύθυνα και σοβαρά με τα οικονομικά αδιέξοδα του Δήμου και να διαμορφώσει ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα οικονομικής εξυγίανσης και βιωσιμότητας αναλώνεται σε λεονταρισμούς και μεγάλα λόγια τα οποία βυθίζουν περισσότερο το Δήμο Πειραιά στα προβλήματα.» αναφέρει.

«Ο εκάστοτε Δήμαρχος Πειραιά και ο κ. Β. Μιχαλολιάκος σήμερα είναι μέλος του Δ.Σ του ΟΛΠ ως εκπρόσωπος του πειραϊκού λαού. Υποστηρίζει ότι ο ΟΛΠ την τελευταία 5ετία χρωστάει 22 εκατ. ευρώ στον Πειραιά. Αν οι υπολογισμοί είναι σωστοί ας ρωτήσει τον εαυτό του γιατί η Κυβέρνηση της Ν.Δ που κυβέρνησε 3,5 χρόνια από τα 5, δεν τα έδωσε στο Δήμο» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Καρύδης.
Πηγή: skai.gr