ΝΔ: «Επικοινωνιακό αλαλούμ» στην κυβέρνηση

Να υπάρξει υπεύθυνη πληροφόρηση σχετικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από το θέμα της μείωσης αποδοχών των εργαζομένων ζήτησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης έκανε λόγο για «επικοινωνιακό αλαλούμ» σχετικά με το ζήτημα και κάλεσε κυβέρνηση την να τοποθετηθεί για το αν αμφισβητεί τα στοιχεία της Έκθεσης της Τράπεζας της Ελλάδος, για το ποιος από τους υπουργούς της λέει την αλήθεια, αλλά και σε ποιους κλάδους εννοεί η κ. Κατσέλη ότι πρέπει να μειωθούν οι μισθοί.

«Φαίνεται ότι μετά τις μεταμεσονύχτιες θεατρικές του παραστάσεις ο κ. Πεταλωτής εμφανίστηκε χθες και γνώστης σεναρίων επιστημονικής φαντασίας. Δυστυχώς, όμως, για τον ελληνικό λαό η ταινία που παίζεται με ευθύνη του ΠΑΣΟΚ λέγεται "μνημόνιο" , είναι θρίλερ και δεν έχει happy end», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στη νομοθετική πρωτοβουλία για το θέμα της πώλησης δημόσιας περιουσίας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, χαρακτήρισε για μία ακόμη φορά την εξαγγελία του Πρωθυπουργού «απόπειρα εμπαιγμού», καθώς, όπως είπε στη δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει η κυβέρνηση δίνεται το δικαίωμα στους δανειστές μας να προχωρήσουν μόνοι τους σε εκποίηση περιουσίας του δημοσίου.

Κληθείς να σχολιάσει άρθρο του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθου Λαζαρίδη, όπου γινόταν αναφορά για πώληση περιουσίας του δημοσίου, ο κ. Μιχελάκης επισήμανε ότι οι θέσεις του κ. Λαζαρίδη διαστρεβλώθηκαν. Διευκρίνισε επίσης ότι ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ έκανε λόγο για αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας έτσι ώστε να μπορέσει να αξιοποιηθεί, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ανακίνησε το όλο θέμα σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει παλαιότερες δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

«Καταλαβαίνουμε το άγχος τους. Όλη αυτή η προσπάθεια έγινε για να καλυφθεί η αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, στην Αμερική, είχε κάνει λόγο για απευθείας πώληση δημόσιας περιουσίας», τόνισε.
Πηγή: skai.gr