Συναντήθηκαν Σαμαράς – Μπακογιάννη

Συνάντηση περίπου 40 λεπτών είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη στη Ρηγίλλης, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Η συνάντηση ήταν πρωτοβουλία του Αντώνη Σαμαρά, με την οποία θέλησε να συμβολίσει την πρόθεσή του να αποκαταστήσει την ενότητα του κόμματος, μετά την εκλογική διαδικασία.

Μετά τη συνάντηση, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε: "Είχαμε μία πρώτη, πολιτική συζήτηση για τις πολιτικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και για τον κοινό μας στόχο, που είναι μια σύγχρονη, μεγάλη κεντροδεξιά. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί".

Σε ερώτηση αν της προτάθηκε από τον κ. Σαμαρά κάποια θέση, η κ. Μπακογιάννη απάντησε: "Όχι, καμία πρόταση. Είμαι στρατιώτης της παράταξης χρόνια τώρα και θα παραμείνω".

Αποχωρώντας, η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε εάν θα τα λέει συχνά με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και απάντησε: "Αλίμονο, στο ίδιο κόμμα είμαστε".

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας επικοινώνησε και συνεχάρη το Αντώνη Σαμαρά για την εκλογή του. Ο κ. Παπούλιας θα δεχθεί τον νέο πρόεδρο της ΝΔ στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 12.30 μ.μ.
Πηγή: skai.gr