Κλείσιμο

Λίγο πριν από την απόφαση της κάλπης στη ΝΔ

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι υποψήφιοι για την αρχηγία της ΝΔ με το βλέμμα στραμμένο στις προσχωρήσεις ηχηρών ονομάτων στο στρατόπεδό τους.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται και στην προσέλευση των ψηφοφόρων την Κυριακή, ενώ την Πέμπτη η Επιτροπή του Εκτάκτου Συνεδρίου θα ανακοινώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.

Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, με την ομιλία της κ. Μπακογιάννη στην πλατεία Κοτζιά και στο Ζάππειο του κ. Σαμαρά.

Αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του ως το τέλος εμφανίστηκε στο ΣΚΑΪ, ο υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ και νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Όπως είπε μπήκε στην διαδικασία της εκλογής για να διαμορφώσει έναν πόλο. Τόνισε με έμφαση ότι ο ίδιος είναι ΝΔ, ούτε Μπακογιάννη, ούτε Σαμαράς.

Η πρόταση που εκπροσωπεί η Ντόρα Μπακογιάννη είναι γοητευτικότερη στα δικά μου αυτιά, δήλωσε στο ΣΚΑΪ, ο Νίκος Δένδιας. Εξέφρασε την ελπίδα εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να στηρίξουν τη νέα αυτή προσπάθεια, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αν υπάρχει αθρόα συμμετοχή στη βάση τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για μηχανισμούς, εκτίμησε επίσης στο ΣΚΑΪ, η Φωτεινή Πιπιλή. Είπε επίσης ότι η στήριξή της προς το πρόσωπό του Αντώνη Σαμαρά, έχει να κάνει με πρόσωπα που έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία με την ίδια.

Ανέφερε τέλος ότι η ήττα της ΝΔ ήταν απόρροια πολιτικών συμπεριφορών συγκεκριμένων προσώπων.
Πηγή: skai.gr