Κλείσιμο

Στήριξη Δήμα σε Σαμαρά

"Η ανάδειξη του Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της ΝΔ αποτελεί την καλύτερη επιλογή", δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος για το περιβάλλον, Σταύρος Δήμας.

Ευχαριστώντας τον κ για τη στήριξή του, ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι ο κ. Δήμας είναι ένας από τους καλύτερους ευρωπαίους επιτρόπους, το έργο του οποίου αναγνωρίστηκε από την Κομισιόν και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι "με τον Σταύρο Δήμα συνεργαστήκαμε στενά, στα χρόνια που εκείνος ήταν Επίτροπος κι εγώ ήμουν ευρωβουλευτής. Είναι, λοιπόν, μεγάλη τιμή για μένα η υποστήριξή του Σταύρου Δήμα. Και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα".

Τέλος ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι όλοι μαζί θα φτιάξουν την Νέα Δημοκρατία, πιο μεγάλη, πιο δυνατή, πιο ευρωπαϊκή, πιο ενωμένη "με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μεγαλύτερη πίστη στις αρχές της και τις φιλελεύθερες ιδέες, με μεγαλύτερη απήχηση κι επιρροή στην ελληνική κοινωνία".

Νωρίτερα, οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ δήλωσαν τη συμφωνία τους σε όλα τα θέματα που αφορούν τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Σιούφα, το γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και το γενικό διευθυντή της ΝΔ Μενέλαο Δασκαλάκη.
Πηγή: skai.gr