Κλείσιμο

Φαρμακερά βέλη Λιάπη κατά Ντόρας

"Είναι οξύμωρο να ζητάς να γίνεις αρχηγός για να την οδηγήσεις στην εξουσία, όταν εσύ ο ίδιος συνέβαλες να πέσει από την εξουσία". Αυτό δηλώνει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον "Κόσμο του Επενδυτή" ο Μιχάλης Λιάπης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο κ. Λιάπης καταλογίζει στην κα Μπακογιάννη ότι με τους χειρισμούς της στην απόδραση καταζητούμενου στην υπόθεση Siemens, η ΝΔ έχασε έδαφος, με αποτέλεσμα να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα της διαφοράς.

Παράλληλα ζητά να μπει τέλος στην εναλλαγή προσώπων από πολιτικά τζάκια στην ηγεσία του τόπου, το οποίο – όπως σημειώνει - θυμίζει "τριτοκοσμικά καθεστώτα" και τονίζει ότι το κόμμα "δεν μπορεί να έχει στην ηγεσία μία προσωπικότητα που εκφράζει έναν ατλαντισμό [ ... ] που να διατηρεί στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τα συμφέροντα και προνομιακές σχέσεις με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ".

"Χαρακίρι δικαιούται ο καθένας να κάνει. Να υποχρεώσεις όμως ολόκληρη παράταξη στο χορό του Ζαλόγγου, για ιδιοτελείς σκοπούς, αυτό είναι πολιτικά ανιστόρητο, ηθικά ανεπίτρεπτο, κομματικά ασυγχώρητο. Αλλά πρωτίστως αυταρχικό", καταλήγει ο κ. Λιάπης.
Πηγή: skai.gr